Pantalonii de lucru Payper

Pantalonii de lucru de vară, potriviți pentru orice activitate în sezonul cald

Pantalonii de lucru Payper îmbină designul modern cu un grad înalt de protecție, corespunzător pentru diverse medii de lucru. Articolele Payper se remarcă prin materiale de înaltă calitate, flexibilitate, respirabilitate și durabilitate, cu un raport foarte bun calitate-preț.

Pantaloni Worker Tech

Caracteristici

Pantaloni unisex ce pot fi purtați în diferite anotimpuri, cu suport pentru genunchiere, cu părți elastice pe lateral și găici pentru centură în talie, închidere cu fermoar și nasture din plastic, două buzunare față cu croială clasică, un buzunar lateral LOCK SYSTEM, un buzunar dedicat ruletei de măsurat și unul pentru smartphone, două buzunare spate, unul deschis și unul cu clapă și închidere tip velcro, inserții și cusături contrastante, benzi reflectorizante pe buzunarul spate, cusături triple.

Compoziție: 65% POLIESTER + 35% BUMBAC

Aspect: Stofă cu țesătură diagonală

Greutate: 265 g/m²

Pantaloni Worker Pro

Caracteristici

Pantaloni unisex ce pot fi purtați în diferite anotimpuri, cu părți elastice pe lateral și găici pentru centură în talie, închidere cu fermoar și nasture din plastic, două buzunare față cu croială clasică, un buzunar lateral LOCK SYSTEM, un buzunar dedicat ruletei de măsurat, două buzunare spate, unul deschis și unul cu clapă și velcro, cusături în aceeași culoare, benzi reflectorizante pe buzunarul spate, cusături triple. Nasture cui pentru culoarea albă.

Compoziție: 65% POLIESTER + 35% BUMBAC

Aspect: Stofă cu țesătură diagonală

Greutate: 260 g/m²

Pantaloni Worker Summer

Caracteristici

Pantaloni unisex, de vară, cu părți elastice pe lateral și găici pentru centură în talie, închidere cu fermoar și nasture din plastic, două buzunare în față cu croială clasică, un buzunar lateral tip LOCK SYSTEM, un buzunar dedicat ruletei de măsurat, două buzunare la spate, unul deschis și unul cu clapă și închidere tip velcro, inserții și cusături contrastante, benzi reflectorizante pe buzunarul spate, cusături triple. Capse pentru culoarea albă.

Compoziție: 100% bumbac

Aspect: Stofă cu țesătură diagonală

Greutate: 210 g/m²

Pantaloni Worker Stretch Summer

Caracteristici

Pantaloni unisex de vară, confecționați din material textil ripstop stretch, lejeri, cu benzi reflectorizante, cu părți elastice pe lateral și găici pentru centură în talie. Închidere cu fermoar și nasture din plastic, două buzunare față cu croială clasică, un buzunar lateral LOCK SYSTEM, un buzunar dedicat ruletei de măsurat, două buzunare spate, unul deschis și unul cu clapă și închidere tip velcro, inserții și cusături contrastante, benzi reflectorizante pe buzunarul spate, cusături triple.

Compoziție: 98% bumbac, 2% elastan

Aspect: Mini ripstop

Greutate: 220 g/m²

Pantaloni Worker Summer Reflex

Caracteristici

Pantaloni unisex ce pot fi purtați vara, cu benzi reflectorizante de cat. 1, cu părți elastice pe la-teral și găici pentru centură în talie, închidere cu fermoar și nasture din plastic, două buzunare față cu croială clasică, un buzunar lateral LOCK SYSTEM, un buzunar dedicat ruletei de măsurat, două buzunare spate, unul deschis și unul cu clapă și închidere tip velcro, inserții și cusături contrastante, benzi reflectorizante pe buzunarul spate, cusături triple. Cusături și întăriri decorative asortate, cu benzi galbene fluorescente contrastante, pentru culoarea Total Black.

Compoziție: 98% bumbac, 2% elastan

Aspect: Mini ripstop

Greutate: 220 g/m²

Pantaloni Next 4W Summer

Caracteristici

Pantaloni unisex, țesătură „4 way stretch”, de vară, cu elastic lateral și găici pentru curea, închidere cu fermoar și buton personalizat. Pe partea din față are două buzunare rotunjite, un buzunar pentru monede în dreapta, un buzunar de securitate cu fermoar în stânga. Pe partea din față a piciorului stâng are 3 buzunare: un buzunar orizontal cu fermoar, un buzunar cu clapetă cu scai pentru insignă, un mic buzunar vertical cu fermoar. Pe partea din față a piciorului drept se află o bandă retroreflectorizantă. 

Ambele picioare sunt echipate cu buzunare pentru genunchiere cu o deschidere de sus. Pe spate se află: un buzunar cu clapetă cu scai și un buzunar fără clapetă dar cu 2 benzi retroreflectorizante, un inel pentru ciocan (piciorul drept), un buzunar deschis pentru metru (piciorul drept) și un buzunar pentru telefon cu clapetă și scai (piciorul drept), inserții retroreflectorizante la nivelul genunchiului (ambele picioare), tiv din material textil contrastant (ambele picioare). Există, de asemenea, cusături laterale și de întărire contrastante în diferite locuri. Mărimile de mijloc (italiene) 48-50-52 au o lungime interioară a piciorului de 82 cm.

Compoziție: 90% nailon, 10% elastan

AspectHIGH TECH NYLON

Greutate: 170 g/m²

Pantaloni Next 400 Summer

Caracteristici

Pantaloni unisex, stretch, de vară, cu elastic lateral și găici pentru curea, închidere cu fermoar și buton personalizat. Pe partea din față are două buzunare profilate, un buzunar pentru monede în dreapta, un buzunar de securitate cu fermoar în stânga. Pe partea din față a piciorului stâng are un buzunar cu pliu, clapă cu scai pentru insignă. Pe partea din față a piciorului drept se află: un buzunar pentru telefon cu margine retroreflectorizantă și un buzunar cu pliu. 

Ambele picioare sunt echipate cu buzunare pentru genunchiere din material textil contrastant (cu deschidere din partea inferioară) și inserții retroreflectorizante care indică deschiderea. Pe spate se află: un buzunar cu clapă cu scai, un buzunar fără clapă dar cu 2 benzi retroreflectorizante, un buzunar pentru metru (piciorul drept), inserții retroreflectorizante la nivelul genunchiului (ambele picioare), tiv din material textil contrastant (ambele picioare). Există: cusături cu trei ace la nivelul coapselor, în interiorul și exteriorul piciorului și cusături de întărire contrastante în diferite locuri. Mărimile de mijloc (italiene) 48-50-52 au o lungime interioară a piciorului de 82 cm.

Compoziție: 50% poliester, 26% bumbac, 24% elastan

AspectStretch ripstop

Greutate: 210g/m²

Pantaloni Power Stretch Summer

Caracteristici

Pantaloni confecționați din țesătură elastică ușoară ripstop, cu găici și elastic în talie, închidere cu clapetă cu fermoar și nasture. Buzunare frontale cu croială clasică, cu un mic buzunar pentru monede în buzunarul drept și un buzunar lateral pentru ruleta de măsurat. Buzunar lateral stâng cu clapetă de închidere LOCK SYSTEM. Două buzunare la spate, dintre care unul cu clapetă și velcro. Cusături triple.

Compoziție: 98% bumbac, 2% elastan

Aspect: Mini ripstop

Greutate: 220g/m²

Pantaloni Power Stretch Summer Reflex

Caracteristici

Pantaloni mini ripstop din bumbac elastic ușor, cu benzi reflectorizante spate cat. 1, cu betelie elastică, închidere cu fermoar și nasture în talie. Buzunare față cu croială franțuzească, spațiu pentru monede în buzunarul drept și suport lateral. Buzunar lateral stânga cu clapetă închidere tip LOCK SYSTEM. Două buzunare spate, din care unul cu clapetă și velcro. Cusătură triplă.

Compoziție: 98% bumbac, 2% elastan

Aspect: Mini ripstop

Greutate: 220g/m²

Pantaloni Working Summer

Caracteristici

Pantaloni unisex, pentru vară, bicolori, de înaltă vizibilitate, cu benzi reflectorizante, elastic lateral și găici în talie. Închidere cu fermoar și nasturi din plastic, două buzunare frontale profilate, un buzunar lateral cu închidere LOCK SYSTEM și suport ecuson detașabil și un altul dublu pentru ruleta de măsurat. Două buzunare la spate: unul deschis cu benzi reflectorizante și unul cu clapetă și velcro. Cusături contrastante din material textil. În zona șlițului și în partea interioară a piciorului cu cusături triple. Mărimea internațională L are partea interioară a piciorului de 80 cm.

Compoziție80%POLIESTER, 20%BUMBAC | 64%POLIESTER 33%BUMBAC 3%ELASTAN

Aspect: Ripstop Stretch

Greutate: 210g/m²

Pentru mai multe detalii, ne puteți scrie pe adresa marketing@rhinosafety.ro sau puteți completa formularul de contact de pe website.